Ted's Bygg & Motor AB

Västmanlands län

Information

Ted's Bygg & Motor AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där Ted's Bygg & Motor AB finns. I Sala så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ted's Bygg & Motor AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ted's Bygg & Motor AB har haft sedan 2007-01-11. Ted's Bygg & Motor AB har funnits sedan och 2007-01-11 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ted's Bygg & Motor AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Dammg. 3 A, 733 38, Sala men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2801314.

Sala arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ted's Bygg & Motor AB Privat, ej börsnoterat.

Ted's Bygg & Motor AB har idag 556713-2559 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ted's Bygg & Motor AB

Bolaget skall bedriva byggnadshantverk samt import av bilar och bildelar samt därmed förenlig verksamhet.

I Ted's Bygg & Motor AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sundin, Pelle Timothy Per som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Lena Margareta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Marklund, Kjell Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .