Sala Torg AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall äga, förvalta och utveckla fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sala Torg AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sala så är Sala Torg AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Sala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sala och i Västmanlands län. Redan 2006-11-06 så skapades Sala Torg AB och verksamheten är har F-skattsedel Sala Torg AB har haft det sedan 2007-11-08.

Sala Torg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-10-25

556714-7854 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sala.

Just nu är Sala Torg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Sala Torg AB så går det att nå dem via telefon på 0224-29148 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sala Torg AB är Andersson, Bror Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Dan Marcus som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ann-Charlotte som är född 1984 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisor, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.