Widegren Innovation AB

Västmanlands län

Information

556717-7166 är organisationsnummer för företaget Widegren Innovation AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Widegren Innovation AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som Widegren Innovation AB finns i.

Widegren Innovation AB har varit registrerat sedan 2006-12-14 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Widegren Innovation AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-01.

Widegren Innovation AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Widegren Innovation AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Widegren Innovation AB så kan ni göra det på telefon genom 0224-745174 eller genom brev på följande adress:
Öster Vrenninge Granns 120, 730 71, Salbohed

Bolaget ska utöva försäljning av vedspisar, kökspannor, pannanläggningar samt skorstenar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Widegren Innovation AB och det är Widegren, Niklas Sven Helge som är född 1970 och har titeln VD, Widegren, Niklas Sven Helge som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Widegren, Gunilla Maria som är född 1971 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Märta Anneli Camilla som är född 1967 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,