Björkskogs Transportteknik AB

Västmanlands län

Information

556725-3348 är organisationsnummer för bolaget Björkskogs Transportteknik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björkskogs Transportteknik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som Björkskogs Transportteknik AB finns i.

Björkskogs Transportteknik AB har varit registrerat sedan 2007-03-05 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Björkskogs Transportteknik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-24.

Björkskogs Transportteknik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Björkskogs Transportteknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Björkskogs Transportteknik AB så kan ni göra det på telefon genom 0224-12200 eller genom brev på följande adress:
Hyttv. 12, 733 38, Sala

Bolaget skall utföra påbyggnationer och service av sådana på transportfordon samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Björkskogs Transportteknik AB och det är Björkskog, Johan Markus Tage som är född 1986 och har titeln VD, Björkskog, Johan Markus Tage som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkskog, Andreas Karl Gustav som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björkskog, Tage Karl Gustaf som är född 1948 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor