Three of Us Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Three of Us Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där Three of Us Aktiebolag finns. I Sala så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Three of Us Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Three of Us Aktiebolag har haft sedan 2007-03-29. Three of Us Aktiebolag har funnits sedan och 2007-03-29 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Three of Us Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Norrbyg. 15, 733 31, Sala men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0224-10105.

Sala arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Three of Us Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Three of Us Aktiebolag har idag 556726-4527 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Three of Us Aktiebolag

Bolaget ska bedriva konditori- och caférörelse, reklam och webdesign, seminarier, kursverksamhet och utbildning inom personlig utveckling, marknadsföring, försäljning av presentartiklar och hästhållning samt därmed förenlig verksamhet.

I Three of Us Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Klemets, Christian Andreas som är född 1987 och har titeln VD, Klemets, Christian Andreas som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulfves, Jenny Kristina som är född 1988 och har titeln Suppleant, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .