Juristfirman K Björkstedt AB

Västmanlands län

Information

Utbildning och konsultverksamhet huvudsakligen mot offentlig sektor

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Juristfirman K Björkstedt AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sala så är Juristfirman K Björkstedt AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Sala arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sala och i Västmanlands län. Redan 2007-04-05 så skapades Juristfirman K Björkstedt AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556727-8303 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sala.

Just nu är Juristfirman K Björkstedt AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Juristfirman K Björkstedt AB så går det att nå dem via telefon på 0224-15800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Juristfirman K Björkstedt AB är Björkstedt, Klas Axel som är född 1951 och har titeln VD, Björkstedt, Klas Axel som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkstedt, Ingrid Gunilla Maria som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkstedt, Katarina Maria som är född 1980 och har titeln Suppleant, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisor, Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.