E-L Mark AB

Västmanlands län

Information

E-L Mark AB är ett av många bolag som finns i Sala. Det är nämligen den kommunen som E-L Mark AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

E-L Mark AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-06-28.

E-L Mark AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2007-04-16. Men sedan 2007-07-30 så har E-L Mark AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Norr Kärrbäck 112, 733 92, Sala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på E-L Mark AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-9338033.

Sala arbetar för att bolag som E-L Mark AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för E-L Mark AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget ska bedriva gräventreprenader, uthyrning av maskinförare och markarbetare, inköp och försäljning av entreprenadmaskiner och äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för E-L Mark AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till E-L Mark AB och det är följande personer, Johansson, Erik Anders som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Lars Gunnar som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anna Maria Erika som är född 1979 och har titeln Suppleant, Landqvist, Lena Maria Kristina som är född 1975 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för E-L Mark AB är 556728-2016.