Elisabeth Lampinens Psykologservice

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sala och Elisabeth Lampinens Psykologservice är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Elisabeth Lampinens Psykologservice är ett av dem. Statusen för Elisabeth Lampinens Psykologservice är att Bolaget är aktivt.

Elisabeth Lampinens Psykologservice är ett Enskild firma och skapades 2001-05-28. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där bolaget finns i jobbar för att bolag som Elisabeth Lampinens Psykologservice ska trivas.

Elisabeth Lampinens Psykologservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-23. I Sala så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Psykologverksamhet såsom utredning, behandling, handledning samt konsultationer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elisabeth Lampinens Psykologservice inte är momsregistrerat.

Idag är Elisabeth Lampinens Psykologservice och det finns flera bolag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Elisabeth Lampinens Psykologservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2358329.

.

De som är på något sätt har med Elisabeth Lampinens Psykologservice är Lampinen, Elisabet Jansdotter som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Elisabeth Lampinens Psykologservice har 561106-XXXX som sitt organisationsnummer.