Stall Strömtorpet

Västmanlands län

Information

Stall Strömtorpet hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där Stall Strömtorpet finns. I Sala så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Stall Strömtorpet tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Stall Strömtorpet har haft sedan 2001-05-15. Stall Strömtorpet har funnits sedan och 2001-05-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stall Strömtorpet så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Sala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Stall Strömtorpet har idag 580419-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Stall Strömtorpet

Uppfödning av häst och hund, utbildning av häst och ryttare, handel med hästar, hästtillbehör, foder och därmed förenlig verksamhet.

I Stall Strömtorpet så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Filipsson Wallen, Mari-Loise som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .