Familjehem & Friskvård Kaj Storås

Västmanlands län

Information

Familjehem & Friskvård Kaj Storås är en verksamhet som finns i Sala. I Familjehem & Friskvård Kaj Storås finns det lite olika personer som är förknippade och det är Storås, Kaj Börje som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Familjehem & Friskvård Kaj Storås så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Familjehem & Friskvård Kaj Storås på telefon 021-20310.

Massage och friskvård, konsultverksamhet inom friskvård samt han- del med förekommande produkter inom branschen. Heldygnsvård för barn och ungdomar med sociala problem.

Idag är Familjehem & Friskvård Kaj Storås av bolagstypen Enskild firma.

Familjehem & Friskvård Kaj Storås är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Familjehem & Friskvård Kaj Storås innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-11-13 och Familjehem & Friskvård Kaj Storås är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-11-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Familjehem & Friskvård Kaj Storås så är det följande:

Familjehem & Friskvård Kaj Storås har 580904-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.