B Strandbergs Trä & Metall

Västmanlands län

Information

590514-XXXX är organisationsnummer för bolaget B Strandbergs Trä & Metall. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B Strandbergs Trä & Metall är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sala som är den kommunen som B Strandbergs Trä & Metall finns i.

B Strandbergs Trä & Metall har varit registrerat sedan 1991-09-19 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för B Strandbergs Trä & Metall så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

B Strandbergs Trä & Metall är och det finns flera bolag i Sala som också är .

Firmatecknare för B Strandbergs Trä & Metall är följande:

Vill ni komma i kontakt med B Strandbergs Trä & Metall så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel med trävaror, järn och plåt.

Det finns olika personer som har en koppling med B Strandbergs Trä & Metall och det är Strandberg, Bertil som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,