Lena Ljung Sexologkonsult, Leg Barnmorska

Västmanlands län

Information

Lena Ljung Sexologkonsult, Leg Barnmorska är ett bolag som finns i Sala. I Lena Ljung Sexologkonsult, Leg Barnmorska finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ljung Laaksonen, Lena Elisabeth som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lena Ljung Sexologkonsult, Leg Barnmorska så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lena Ljung Sexologkonsult, Leg Barnmorska på telefon 0224-55635.

Sexologisk rådgivning och behandling. Enskilda samtal och parsamtal. Handledning och utbildning.

Idag är Lena Ljung Sexologkonsult, Leg Barnmorska av bolagstypen Enskild firma.

Lena Ljung Sexologkonsult, Leg Barnmorska är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lena Ljung Sexologkonsult, Leg Barnmorska innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-12-26 och Lena Ljung Sexologkonsult, Leg Barnmorska är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lena Ljung Sexologkonsult, Leg Barnmorska så är det följande:

Lena Ljung Sexologkonsult, Leg Barnmorska har 590522-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.